trosh
Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

In de schuldhulpverlening gaan we altijd eerst na of er sprake is van een zogenaamde problematische schuld. Dit betekent dat u niet meer in staat bent uw schulden terug te betalen of aan uw betalingsverplichtingen te voldoen. Is de door ons berekende afloscapaciteit lager dan het bedrag dat schuldeisers van u eisen, dan kan er sprake zijn van een dergelijke problematische schuldenlast. Uiteraard is het van belang dat u eventuele dure zaken in huis verkoopt om uw schulden mee te betalen.

Voor de meeste mensen met een problematische schuldenlast is het Nederlandse armoedebeleid actueel en van belang. Dit armoedebeleid hangt nauw samen met de Schuldhulpverlening in het minnelijk traject en de toepassing van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

Trosh heeft zich sinds haar bestaan ingezet om mensen te helpen met het opbouwen van een schuldenvrije toekomst. Heeft u behoefte aan of interesse in onze specialistische schuldhulpverlening? Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Contact formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij financiële problemen?

Na uw eerste aanmelding wordt u binnen 24 uur uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke financiële situatie analyseren en samen een plan van aanpak opstellen.

Copyright 2016 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap

Copyright 2024 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer