trosh
Missie

Missie

Trosh zet zich in voor een schuldenvrije toekomst voor particulieren of zakelijke klanten met financiële problemen. Hiervoor treffen we specifieke regelingen om onze cliënten van hun problematische schulden af te helpen. Wij zullen er in elke situatie alles aan doen om u van de beste service te voorzien. Uw financiële gezondheid is onze zorg.

Mocht het schuldhulpverleningstraject vroegtijdig beëindigd worden, om welke reden en op verzoek van welke partij dan ook, dan zal Trosh alle mogelijke medewerking verlenen aan de overdracht van relevante cliëntgegevens aan de instelling voor schuldhulpverlening die hierom vraagt. Trosh bevestigt schriftelijk aan de cliënt de vroegtijdige beëindiging van het traject en wijst daarbij op de mogelijke consequentie(s) daarvan. Daarnaast informeert Trosh de schuldeisers over de beëindiging van de dienstverlening.

Ethisch kader

  • Trosh is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, onder de vermelding Schuldhulpverlening en budgetbeheer aan relaties en onder nummer M1532444.
  • Trosh brengt haar particuliere cliënten (of schuldeisers) geen honorarium of kosten in rekening voor de verrichte schuldhulpverlening, conform Art. 48 van de Wet op het Consumentenkrediet.
  • Het Bureau Economische Handhaving van de Belastingdienst heeft eind maart-april 2014 onderzoek verricht op het kantoor van Trosh in het kader van de Wet op het Consumentenkrediet.
  • Trosh houdt zich bij haar taak als schuldhulpverlener aan de richtlijnen die zijn vastgelegd in de meest recente versie van het ‘Vtlb Rapport van de Werkgroep Rekenmethode Vtlb van Recofa’ en de ‘Vtlb Calculator’.

Contact formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij financiële problemen?

Na uw eerste aanmelding wordt u binnen 24 uur uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke financiële situatie analyseren en samen een plan van aanpak opstellen.

Copyright 2016 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap

Copyright 2024 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer