trosh
onze werkwijze

onze werkwijze

Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij financiële problemen, dan bent u bij Trosh van harte welkom. Na uw eerste aanmelding wordt u binnen 24 uur uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke financiële situatie analyseren en samen een plan van aanpak opstellen. Bij een crisissituatie ondernemen wij binnen 24 uur actie om deze af te wenden.

Een schuldhulpverleningstraject wordt pas opgestart als we hebben vastgesteld dat er een redelijke verwachting is dat dit traject zal slagen.

Dit houdt in dat alsdan toetsing heeft plaatsgehad aan de eventuele noodzaak tot inzet van de mogelijk daaraan voorafgaande instrumenten zoals crisisinterventie, stabilisatie en budget coaching.

Aan particulieren stellen wij bovendien de voorwaarde dat het door Trosh geëntameerde budgetbeheer operationeel is en wij met de cliënt een sluitend budgetplan hebben opgesteld. Is dit het geval, dan starten we met het schuldhulpverleningstraject. We controleren daarnaast of u in aanmerking komt voor aanvullende inkomensvoorzieningen en fiscale heffingskortingen. Met deze service zorgen we voor rust en evenwicht in uw betalingsverkeer en brengen we uw afloscapaciteit in beeld.

Voldoet uw situatie aan bovenstaande punten en bent u schuldsaneringsrijp? Dat wil zeggen: bent u daadwerkelijk bereid offers te brengen om uw schuldsituatie op te lossen? Dan starten we met het traject. Dit houdt voor Trosh in dat we uw schuldeisers benaderen en betalingsvoorstellen doen. Hierbij richten we ons op een schuldenvrije toekomst na doorgaans 36 maanden.

Contact formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij financiële problemen?

Na uw eerste aanmelding wordt u binnen 24 uur uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke financiële situatie analyseren en samen een plan van aanpak opstellen.

Copyright 2016 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap

Copyright 2024 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer