trosh
Instellingen

Instellingen

Gemeenten

Gemeenten krijgen bij Trosh de mogelijkheid om schuldhulpverlening uit te besteden aan professionals. Het kan daarbij gaan om het uitbesteden van het gehele schuldhulpverleningstraject en het budgetbeheer, of om bepaalde onderdelen daarvan. Dankzij onze flexibele instelling passen we onze werkwijze geheel op de behoeften van de gemeente af.

Kiest u voor Trosh, dan kiest u voor een betrouwbare en NEN 8048-1 gecertificeerde partij. Om u een complete service te kunnen bieden werken we regelmatig samen met kantoren met uiteenlopende disciplines in de regio, zoals advocatenkantoren. Onze eigen medewerkers zijn bovendien stuk voor stuk ervaren, gediplomeerd en gemotiveerd om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Woningcorporaties

Financiële problemen van huurders kunnen leiden tot het te laat of niet betalen van de huur. Een gedwongen huisuitzetting, die de woningcorporatie en de maatschappij ongeveer tussen de €10.000 en €15.000 kost, is vaak het gevolg. Dit is echter niet de beste oplossing.

Trosh is gespecialiseerd in het bieden van begeleiding en ondersteuning bij financiële problemen. Woningcorporaties kunnen dan ook bij ons terecht om huurders te helpen hun financiële zaken weer op orde te krijgen en hun schulden af te lossen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij financiële problemen?

Na uw eerste aanmelding wordt u binnen 24 uur uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke financiële situatie analyseren en samen een plan van aanpak opstellen.

Copyright 2016 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap

Copyright 2024 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer