trosh
Onze medewerkers

Onze medewerkers

Trosh stelt een aantal belangrijke eisen aan de professionele medewerkers die zich voor u inzetten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u als cliënt de service ontvangt die u verdient.

Alle medewerkers van Trosh dienen te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag, die wordt afgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Afhankelijk van de functie van de betrokken medewerker geven we aan op welke functieaspecten de vereiste toetsing voor deze verklaring moet plaatsvinden.

Ook hebben al onze medewerkers een integriteitsverklaring ondertekend toen zij een arbeidscontract aangingen bij Trosh. Deze verklaring benadrukt en legt wettelijk vast dat de medewerkers geheimhoudingsplicht hebben als het gaat om vertrouwelijke cliëntgegevens. Daarnaast onderschrijft de verklaring de onafhankelijkheid van de medewerker.

Uiteraard zijn alle medewerkers van Trosh goed opgeleid en beschikken ze over een juridische en/of financiële achtergrond. Er wordt te allen tijde van hen verwacht dat zij hun vaktechnische kennis up-to-date houden. Hiervoor organiseert Trosh interne trainingen en sturen we onze medewerkers aan om de benodigde zelfstudie te verrichten.

Contact formulier

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij financiële problemen?

Na uw eerste aanmelding wordt u binnen 24 uur uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we uw persoonlijke financiële situatie analyseren en samen een plan van aanpak opstellen.

Copyright 2016 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Sitemap

Copyright 2024 Trosh - Algemene Voorwaarden - Disclaimer